#TT | Britse tabloid linkt Kökcü aan Tottenham

#TT | Britse tabloid linkt Kökcü aan Tottenham

De verwachtingen rondom Orkun Kökcü waren aan het begin van het seizoen hooggespannen. De Feyenoorder werd tijdens de zomer gelinkt aan diverse topclub uit het buitenland. FC Barcelona, Sevilla en Arsenal werden genoemd. Na lang onderhandelen werd er uiteindelijk een akkoord bereikt met Feyenoord over een nieuw contract.

Het huidige seizoen van Kökcü verloopt mede door blessures moeizaam. De international van Turkije was ook afgelopen weekend niet beschikbaar omdat hij positief was getest op het coronavirus. Toch blijft Kökcü gelinkt worden aan een transfer voor aankomende zomer. Dailymail weet vrijdagochtend te melden dat Tottenham Hotspur FC geïnteresseerd is in de Feyenoorder.

Tottenham wil rivaal Arsenal op de transfermarkt aftroeven en Kökcü aan de selectie toevoegen. Volgens de tabloid heeft de club zich al gemeld bij zijn zaakwaarnemer om de eerste gesprekken te starten. De middenvelder heeft nog een contract tot medio 2025 in De Kuip. Feyenoord staat dus sterk in de mogelijke onderhandelingen.

#TT: Tabloid Transfers, de rubriek met het laatste nieuws uit de buitenlandse roddelpers

Lees meer over
De Kuip arsenal Sevilla Tabloid Transfers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties