Berghuis: ''Goede fases afgewisseld met slechte fases''

zondag 4 april 2021 14:09 15.505 keer bekeken 60 reacties Pro Shots

Na goede optredens bij Oranje moest Berghuis het vandaag met Feyenoord weer laten zien tegen Fortuna Sittard. Van vermoeidheid leek geen sprake, want met een goal en een assist was hij ook voor zijn club weer belangrijk. "Het was een drukke week, maar dat moet kunnen. Goed herstel pakken, goed eten en dan gaan we weer."

Na afloop sprak Berghuis tegenover ESPN van een 'redelijke wedstrijd'. "We wisselden goede fases af met slechte fases. In de tweede helft was de openingstreffer heel belangrijk", zegt hij over de goal die hij voorbereidde en Bryan Linssen binnenkopte. "Dat hadden we van tevoren al besproken. Linssen is toch iemand die op dat soort ballen loert. Dat moet je dan benutten."

Berghuis was een van de meest bekritiseerde spelers na de blamage tegen Emmen. Of de problemen in die wedstrijd nu verdwenen waren? "Dat is nu makkelijk praten, maar zo'n verval als in de tweede helf tegen Emmen hebben we vandaag niet gezien. Ook nu werden de ruimtes af en toe wel groot. Waarom weet ik niet, dat is nu moeilijk aan te geven. Maar Fortuna kon ons niet echt pijn doen."

Gerelateerd nieuws
60 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 33 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75304 leden - Op dit moment zijn 434 mensen actief, waarvan 97 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved