Kökcü bevestigt: ''Helaas ben ik positief getest''

Kökcü bevestigt: ''Helaas ben ik positief getest''

Orkun Kökcü is een van de twee Feyenoorders die positief zijn getest op corona. Dat werd eerder al door verschillende media gemeld, maar nu ook door de middenvelder zelf bevestigd. Dat deed hij middels een bericht op Twitter.

"Helaas ben ik positief getest op covid. Ik hoop snel weer op het veld te staan", schreef Kökcü zondag nadat de opstelling van Feyenoord voor het duel tegen Fortuna Sittard bekend was gemaakt. Eerder kon Feyenoord zelf wegens de privacywetgeving niet melden om welke spelers het ging. Dat mag alleen wanneer spelers dat zelf naar buiten willen brengen, zoals Kökcü in dit geval gedaan heeft.

Naast Kökcü ontbreken vanmiddag ook Marcos Senesi, Luis Sinisterra en Lucas Pratto, naar verluidt drie anderen die door de corona-uitbraak ontbreken. Achraf El Bouchataoui, de vijfde speler die in de media genoemd werd, zit wél gewoon bij de wedstrijdselectie.

Lees meer over
Luis Sinisterra Fortuna Sittard Achraf El Bouchataoui Marcos Senesi Lucas Pratto
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties