Feyenoord treft Blom in thuiswedstrijd tegen FC Emmen

Feyenoord treft Blom in thuiswedstrijd tegen FC Emmen

De wedstrijd tussen Feyenoord en FC Emmen van aankomende zaterdag staat onder leiding van scheidsrechter Kevin Blom. Hij wordt bijgestaan door grensrechters Erik Kleinjan en Jermaine Lapar en vierde official Laurens Gerrets. Rob Dieperink is de VAR, geassisteerd door Frank Jansen.

Feyenoord trof Blom dit seizoen een keer eerder, in de thuiswedstrijd tegen Sparta. De scheidsrechter gaf in die wedstrijd vier gele kaarten en kende Sparta een strafschop toe. In zijn twaalf Eredivisiewedstrijden van dit seizoen gaf Blom in totaal 32 gele en vier rode kaarten en legde hij de bal vijf keer op de stip.

Met nog acht Eredivisiewedstrijden op het programma kan Feyenoord zich geen nieuwe misstap veroorloven om de play-offs voor Europees voetbal nog te ontlopen. Daarom zal er in De Kuip gewonnen moeten worden van hekkensluiter FC Emmen. In Emmen won Feyenoord met 2-3 dankzij een kopdoelpunt van Naoufal Bannis in de allerlaatste seconden van de wedstrijd.

Lees meer over
De Kuip Kevin Blom Naoufal Bannis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties