Marsman: ''Er spelen een paar dingen, ook met Feyenoord''

Marsman: ''Er spelen een paar dingen, ook met Feyenoord''

Nick Marsman liet zich ook tegen PSV weer gelden door Feyenoord met enkele fantastische reddingen op de been te houden. Voorzichtig werd er door de media na afloop gespeculeerd over een eventuele vaste basisplaats en een plek in Oranje. Marsman zelf blijft er bescheiden onder.

"Sinds ik naar Feyenoord kwam, is elke wedstrijd die ik speel bonus voor mij, een moment om mezelf te laten zien", begint Marsman op de persconferentie na de wedstrijd. "Dit jaar heb ik die kans heel vaak gekregen en zo sta ik er eigenlijk nog steeds in. Elke wedstrijd die ik krijg probeer ik mijn stinkende best te doen en mezelf te laten zien."

Hoewel Justin Bijlow vandaag weer bij de wedstrijdselectie zat, ging de voorkeur toch uit naar Marsman. Marsman snapt echter dat het voor trainer Dick Advocaat een lastige keuze is. "Justin is gewoon een heel goede keeper. Ik snap dat ze hem graag in het team zien. Voor mij is elke wedstrijd die ik mee pak er één. Natuurlijk wil ik alles spelen, maar die keuze is aan de trainer."

Uit Marsmans woorden valt op te maken dat hij zijn rol als reservedoelman nog steeds erkent. Toch hebben zijn goede optredens van dit seizoen de situatie wel veranderd. Een transfer naar een club waar hij als eerste keeper aan de slag kan, behoort tot de mogelijkheden. "In het voetbal kan het raar lopen en kan het snel gaan. Als ik het hele jaar op de bank had gezeten, was de situatie natuurlijk anders dan nu. Een keeper wil graag spelen, maar uiteindelijk moet het plaatje wel goed zijn." In ieder geval is Marsman op de achtergrond wel al met zijn toekomst bezig, zo geeft hij toe. "Er spelen wel een paar dingen, maar ik ben ook met Feyenoord in gesprek."

Lees meer over
PSV Justin Bijlow Dick Advocaat Nick Marsman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties