Linssen na gemiste kans: ''Baal ik nu wel stevig van''

Linssen na gemiste kans: ''Baal ik nu wel stevig van''

Feyenoord speelde met 1-1 gelijk tegen PSV, maar had voor rust de nodige kansen om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Onder meer Bryan Linssen wist een opgelegde mogelijkheid niet te benutten. Na afloop gaf hij tegenover ESPN aan te balen van het missen van die kans.

"Ik baal er nu wel van, omdat je uiteindelijk gelijkspeelt", begon Linssen. "Als je wint, heb je daar wat minder last van, maar nu baal ik wel stevig." In de wedstrijd speelde dat echter niet mee bij de spits. "Je moet door en je gaat ook door. Op een gegeven moment ben je er niet meer mee bezig."

De kans van Linssen was bij lange na niet de enige van de eerste helft. Feyenoord speelde een uitstekende helft, maar beloonde zichzelf niet. "In de eerste helft kwam eigenlijk wel uit wat wij wilden", aldus Linssen. "Het was een kopie van de wedstrijd in De Kuip, maar ook hier hadden we dan met 3-0 de rust in moeten gaan."

Na rust kreeg Feyenoord het moeilijker. "Dat had ook met de kwaliteiten van PSV te maken. Die werden beter aan de bal en lieten de bal van kant naar kant gaan. Dan moesten wij er vaak achteraan, waardoor de ruimtes ook heel groot werden. In balbezit waren wij niet secuur genoeg naar elkaar toe."

Lees meer over
De Kuip PSV Bryan Linssen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties