Zaakwaarnemer Pratto: ''Niets van wat er staat is waar''

Zaakwaarnemer Pratto: ''Niets van wat er staat is waar''

Feyenoord is zeer tevreden met Lucas Pratto, zo laat zaakwaarnemer Goñi in de Argentijnse media weten. Het nieuws dat de spits niet meer in de plannen voorkomt van de Rotterdammers en dat hij alweer mag vertrekken werd in zijn thuisland uitgebreid besproken. De zaakwaarnemer van Pratto reageert.

"We zijn erg verrast door dit nieuws", reageert hij in gesprek met TyC Sports. "Ik weet niet hoe betrouwbaar het medium is dat dit heeft gebracht. Niets van wat er staat is waar. Lucas heeft zaterdag nog met de trainer en technisch directeur gesproken." Advocaat verwacht meer van Pratto en de spits wil zich de komende weken gaan bewijzen.

"Hij traint erg goed en wacht op z'n kans. De club heeft ons nooit gevraagd om te ontbinden of om hem terug te sturen. Hij zal vechten voor zijn kans en wil alles doen om de situatie om te draaien. Lucas heeft het goed gedaan in de wedstrijden die hij speelde. Hij had geen aanpassingstijd toen hij kwam en heeft goals nodig, dat is een kwestie van tijd."

Lees meer over
Dick Advocaat Lucas Pratto
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties