Zaakwaarnemer Pratto: ''Niets van wat er staat is waar''

donderdag 4 maart 2021 19:25 48.075 keer bekeken 142 reacties Pro Shots

Feyenoord is zeer tevreden met Lucas Pratto, zo laat zaakwaarnemer Goñi in de Argentijnse media weten. Het nieuws dat de spits niet meer in de plannen voorkomt van de Rotterdammers en dat hij alweer mag vertrekken werd in zijn thuisland uitgebreid besproken. De zaakwaarnemer van Pratto reageert.

"We zijn erg verrast door dit nieuws", reageert hij in gesprek met TyC Sports. "Ik weet niet hoe betrouwbaar het medium is dat dit heeft gebracht. Niets van wat er staat is waar. Lucas heeft zaterdag nog met de trainer en technisch directeur gesproken." Advocaat verwacht meer van Pratto en de spits wil zich de komende weken gaan bewijzen.

"Hij traint erg goed en wacht op z'n kans. De club heeft ons nooit gevraagd om te ontbinden of om hem terug te sturen. Hij zal vechten voor zijn kans en wil alles doen om de situatie om te draaien. Lucas heeft het goed gedaan in de wedstrijden die hij speelde. Hij had geen aanpassingstijd toen hij kwam en heeft goals nodig, dat is een kwestie van tijd."

Gerelateerd nieuws
142 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 73 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75304 leden - Op dit moment zijn 265 mensen actief, waarvan 74 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved