Malacia: ''Daar kunnen we zeker trots op zijn''

Malacia: ''Daar kunnen we zeker trots op zijn''

Vleugelverdedigers Tyrell Malacia en Lutsharel Geertruida maken dit seizoen indruk bij Feyenoord. De twee zijn bescheiden en kunnen daardoor op minder media-aandacht rekenen dan verschillende andere spelers, maar behoren zeker tot de beste backs van de Eredivisie. In gesprek met de NOS vertelt Malacia trots te zijn dat twee spelers uit de eigen jeugdopleiding nu indruk maken in Feyenoord 1.

De twee kennen elkaar al lange tijd. "Volgens mij vanaf de D'tjes", zegt Malacia. "We waren toen een jaar of twaalf. Hij speelde nog bij Sparta als rechtsbuiten en was dus mijn directe tegenstander. Twee jaar daarna heeft hij de overstap gemaakt naar Feyenoord. Hij speelde meestal een elftal lager dan ik en later in de A hebben we samen gespeeld. En nu dus ook bij het eerste."

Malacia en Geertruida zijn naast teamgenoten ook goede vrienden, vertelt de linksback. "We kunnen het goed met elkaar vinden. Ik ben ook goed met zijn ouders en andersom, dus dat zit wel goed." Op de vraag of het tweetal trots is om samen in Feyenoord 1 te spelen: "Natuurlijk. Twee jongens uit Rotterdam-Zuid, uit de opleiding van Feyenoord, die het nu goed doen. Daar kunnen we zeker trots op zijn."

[readmore=56775]

Lees meer over
Tyrell Malacia Lutsharel Geertruida
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties