Van Beek: ''Ik heb goed met de trainer gesproken'

woensdag 3 februari 2021 14:50 46.720 keer bekeken 174 reacties Pro Shots

Sven van Beek zat de afgelopen weken weer bij de wedstrijdselectie van Feyenoord. De verdediger kampte met een blessure aan zijn enkel en is inmiddels weer wedstrijdfit. Van Beek kwam niet voor in de plannen voor van Dick Advocaat en dus was een verhuurperiode een goede optie.

''Eigenlijk heel apart. Ik heb vijftien jaar voor Feyenoord gespeeld. Vanaf de jeugd altijd al. Op het hoogste niveau is dit mijn eerste transfer ooit. Spannend en vooral leuk. Toen de kans er kwam moest ik wel snel reageren De deadline kwam er al aan, maar ik had er een heel goed gevoel over. Ik heb hier een aantal bekenden zitten en dat gaf voor mij een thuisgevoel.''

Van Beek stond ruim een half jaar lang aan de kant. "Dat zijn nooit leuke momenten voor sporters, zeker niet voor topsporters. Je bent elke dag bezig om het uiterste uit jezelf te halen. Dat is niet altijd even makkelijk geweest. Ik voel me goed, had al acht weken meegetraind met de groep. Ik zat alweer zes, zeven wedstrijden op de bank."

"Ik heb goed met de trainer gesproken en die had een duidelijk plan. Hopelijk kan ik hier minuten maken, iets dat bij Feyenoord niet lukte'', vertelt hij op de clubwebsite van Willem II. "Ik ben wedstrijdfit, ja. Ik zou er zeker kunnen staan. Dat is aan de trainer.'' Sven van Beek speelt onder andere weer samen met Jan-Arie van der Heijden.

Gerelateerd nieuws
174 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 69 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75314 leden - Op dit moment zijn 658 mensen actief, waarvan 245 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved