Van Beek: ''Ik heb goed met de trainer gesproken'

Van Beek: ''Ik heb goed met de trainer gesproken'

Sven van Beek zat de afgelopen weken weer bij de wedstrijdselectie van Feyenoord. De verdediger kampte met een blessure aan zijn enkel en is inmiddels weer wedstrijdfit. Van Beek kwam niet voor in de plannen voor van Dick Advocaat en dus was een verhuurperiode een goede optie.

''Eigenlijk heel apart. Ik heb vijftien jaar voor Feyenoord gespeeld. Vanaf de jeugd altijd al. Op het hoogste niveau is dit mijn eerste transfer ooit. Spannend en vooral leuk. Toen de kans er kwam moest ik wel snel reageren De deadline kwam er al aan, maar ik had er een heel goed gevoel over. Ik heb hier een aantal bekenden zitten en dat gaf voor mij een thuisgevoel.''

Van Beek stond ruim een half jaar lang aan de kant. "Dat zijn nooit leuke momenten voor sporters, zeker niet voor topsporters. Je bent elke dag bezig om het uiterste uit jezelf te halen. Dat is niet altijd even makkelijk geweest. Ik voel me goed, had al acht weken meegetraind met de groep. Ik zat alweer zes, zeven wedstrijden op de bank."

"Ik heb goed met de trainer gesproken en die had een duidelijk plan. Hopelijk kan ik hier minuten maken, iets dat bij Feyenoord niet lukte'', vertelt hij op de clubwebsite van Willem II. "Ik ben wedstrijdfit, ja. Ik zou er zeker kunnen staan. Dat is aan de trainer.'' Sven van Beek speelt onder andere weer samen met Jan-Arie van der Heijden.

Lees meer over
Willem II Sven van Beek Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties