AZ stuurt ook Pusic per direct weg

AZ stuurt ook Pusic per direct weg

AZ heeft per direct afscheid genomen van Marino Pusic. De assistent-trainer ging in op het aanbod van Arne Slot om in de zomer bij Feyenoord opnieuw met hem samen te werken. Eerder deed de Alkmaarse club hetzelfde met Slot zelf, toen bleek dat hij achter de rug van de club om met Feyenoord had gepraat.

Voor het weekend bracht het Algemeen Dagblad naar buiten dat Pusic door Slot was benaderd om vanaf de zomer bij Feyenoord aan de slag te gaan als assistent. Als reactie op dit nieuws liet de directie van AZ weten met de trainer in gesprek te gaan, maar wel pas na de wedstrijd tegen Ajax, die afgelopen zondag op het programma stond. De aanstaande komst van Pusic is nog niet officieel bevestigd door Feyenoord, maar de verwachting is dat dat op korte termijn zal gaan gebeuren.

De verhoudingen tussen Feyenoord en AZ zijn dit seizoen flink bekoeld. Dat begon al toen Feyenoord in december met Slot in gesprek bleek te zijn over de opvolging van Dick Advocaat. De Alkmaarders zien zichzelf graag als topclub en dat een trainer bereid is een dergelijke stap kwam dan ook hard aan bij de club. Hetzelfde geldt nu dus ook voor de overstap van Pusic. Daarnaast zou Feyenoord ook AZ-rechtsback Jonas Svensson, wiens contract in Alkmaar komende zomer afloopt, hebben benaderd.

Lees meer over
ajax Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties