Telegraaf: Feyenoord benadert AZ-speler Svensson

Telegraaf: Feyenoord benadert AZ-speler Svensson

Trainer Arne Slot en technisch directeur Frank Arnesen zijn achter de schermen druk bezig om de selectie van volgend seizoen rond te krijgen. Feyenoord heeft zich al versterkt met assistent-trainer Marino Pusic en De Telegraaf weet te melden dat een speler van AZ hoog op het lijstje staat van de Rotterdammers.

Jonas Svensson is door Feyenoord benaderd om de overstap te maken naar Rotterdam. De Noorse international, die momenteel geblesseerd is, heeft in Alkmaar een aflopend contract en kan dus transfervrij de overstap maken naar De Kuip. De 27-jarige Svensson is de laatste jaren een vaste waarde bij AZ en werkte samen met Arne Slot, die veel vertrouwen heeft in de rechtsback.

Ook weet De Telegraaf te melden dat er een vertrouwensbreuk is ontstaan tussen AZ en Feyenoord. Vorige week in de spelerstunnel kwam het tot een clash tussen Frank Arnesen en Robert Eenhoorn. De twee moesten door John de Wolf, Dick Advocaat en Max Huiberts van AZ uit elkaar worden gehaald. Door de huidige ontwikkelingen zal de relatie er niet veel beter op zijn geworden.

Lees meer over
De Kuip Dick Advocaat Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties