Stelling: Pratto moet de kans blijven krijgen als eerste spits

donderdag 21 januari 2021 12:00 39.910 keer bekeken 209 reacties Pro Shots

Lucas Pratto kent een moeizame start tijdens zijn verhuurperiode aan Feyenoord. De Argentijn is nog op zoek naar zijn eerste doelpunt, terwijl Nicolai Jørgensen sinds zijn komst juist alleen maar beter lijkt te gaan spelen. De concurrentiestrijd is losgebarsten en het is de vraag wie van de twee de komende periode de voorkeur zal krijgen van Dick Advocaat.

De trainer zelf lijkt nog niet gecharmeerd te zijn van zijn nieuwe spits, waar hij zelf het afgelopen halfjaar juist nog herhaaldelijk om vroeg. In de bekerwedstrijd tegen Heracles Almelo haalde hij de Argentijn al in de rust naar de kant. "Hij moet ballen krijgen en die kreeg hij niet. Dan heb je weinig aan hem en moet je hem eruit halen", legde hij na afloop uit. Daarbij zei hij dat Pratto zich nog zal moeten bewijzen. "Het is wel snel om je conclusies te trekken, maar dit was te weinig."

Ook de media zijn over het algemeen kritisch op de River Plate-huurling, al nam clubwatcher Mikos Gouka het donderdagochtend in het Algemeen Dagblad wel voor de spits op. "Of de spits zijn anonieme optreden moet worden aangerekend, is zeer de vraag. Feyenoord oogde in de eerste helft als geheel inspiratieloos", schreef de journalist over de wedstrijd tegen Heracles. Zondagmiddag om 16:45 uur speelt Feyenoord de topper tegen AZ. Het is ook dan weer de vraag hoe Advocaat de spitspositie invult. 

  • Pratto moet de kans blijven krijgen als eerste spits
  • 7581 stemmen

Moet Advocaat rouleren?
In de vorige stelling vroegen we bezoekers van FR12 of Dick Advocaat er in deze drukke januarimaand met verschillende toppers voor de boeg goed aan doet om te rouleren. De meningen waren verdeeld. 55% van de bijna 5000 stemmende bezoekers vond veel rouleren een goed idee, de overige 45% juist niet. 

Gerelateerd nieuws
209 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 109 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75060 leden - Op dit moment zijn 598 mensen actief, waarvan 213 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved