Advocaat kritisch op Pratto: ''Brengt veel te weinig''

Advocaat kritisch op Pratto: ''Brengt veel te weinig''

Lucas Pratto mocht tegen Heracles Almelo beginnen vanaf de aftrap. De Argentijn maakte geen goede indruk op Dick Advocaat en de trainer wisselde hem dan ook in de rust. De spits krijgt na afloop stevige kritiek te verwerken van Advocaat.

''Pratto moet ballen krijgen. Het is niet een jongen die op snelheid een actie kan maken. Hij moet ballen krijgen en die kreeg hij ook niet, dus dan heb je weinig aan hem en dan moet je hem eruit halen'', verklaart Advocaat over zijn wissel in gesprek met ESPN.

Pratto moet meer brengen in de ogen van Advocaat om kans te maken op meer minuten. ''Dat zal hij nog moeten bewijzen. We hebben hem gehaald om hem te proberen en dat hebben we nu gedaan. Het is wel snel om je conclusies te trekken, maar dit was te weinig. Hij brengt veel te weinig. Alleen: Pratto was niet de enige vandaag.''

Advocaat reageert ook nog op de geruchten over Nicolai Jørgensen. ''Daar heb ik echt niks van gehoord. Dat soort vragen moet je echt bij Arnesen zijn. Ik heb er niks van gehoord, dus ik geloof het niet'', vertelt de trainer. Wat als Feyenoord de Deen wil verhuren? ''Daar kan ik niet mee leven! Mijn antwoord is nee. Of hij moet voor vijftien miljoen verkocht worden, dan gaan we er over nadenken. Het heeft geen zin om die jongen te verhuren.''

Lees meer over
Dick Advocaat Frank Arnesen Lucas Pratto
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties