Stelling: Feyenoord moet in deze drukke maand veel rouleren

dinsdag 12 januari 2021 14:00 31.145 keer bekeken 153 reacties Pro Shots

De selectie van Feyenoord begint steeds meer op volle oorlogssterkte te komen. De timing kon niet beter, want de Rotterdammers staat een drukke maand te wachten. Inclusief het al gespeelde duel tegen Sparta komt Feyenoord in 21 dagen tijd liefst zeven keer in actie, waaronder ook in toppers tegen Ajax, AZ en PSV.

Gezien het vele blessureleed dat de selectie van Feyenoord dit seizoen al kende, is de vraag gerechtvaardigd of het verstandig is om enkele basisspelers maximaal te belasten deze maand. Sinisterra, Fer en Haps zijn pas net terug en missen nog wedstrijdritme, terwijl veel andere spelers juist al bijzonder veel wedstrijden in de benen hebben na het afgelopen halfjaar. 

Aan de andere kant is januari een cruciale maand voor de Rotterdammers, waarin - zeker door de speciale aandacht voor de topwedstrijden - tegen de 'kleinere' clubs onderschatting op de loer ligt. Puntverlies tegen deze tegenstanders kan Feyenoord duur komen te staan. Het is dus de vraag of en wanneer het verstandig is om spelers deze maand rust te gunnen.

  • Feyenoord moet in de drukke januarimaand veel rouleren
  • 4883 stemmen

Marsman zeer geschikt als tweede keeper
Vorige week gaven bezoekers van FR12.nl antwoord op de vraag of Feyenoord het in de zomer aflopende contract van Nick Marsman moet verlengen. De reservegoalie maakte de afgelopen maanden indruk als vervanger van Justin Bijlow en liefst 84,1% van de ruim 8000 stemmende bezoekers hoopt hem dan ook langer bij Feyenoord te zien. Of dat ook zal gebeuren is maar de vraag, Marsman zelf lijkt de voorkeur te hebben voor een club waar hij als eerste keeper aan de slag kan. 

Gerelateerd nieuws
153 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 80 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75055 leden - Op dit moment zijn 620 mensen actief, waarvan 232 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved