Ochtendjournaal: Anoniem optreden van 'sjokkende huurling'

donderdag 21 januari 2021 09:05 43.440 keer bekeken 138 reacties Pro Shots

De Nederlandse pers schrijft graag over Feyenoord. Daags na de 3-2 bekerzege op Heracles Almelo zet FR12.nl in de rubriek het Ochtendjournaal op een rijtje wat er in de landelijke ochtendkranten over de club geschreven wordt.

Over de wedstrijd gaat het donderdagochtend maar weinig. 'Bekerdroom overeind', vat De Telegraaf kort samen, om vervolgens in te gaan op het spel van Lucas Pratto. De Argentijn is nog op zoek naar zijn eerste treffer voor Feyenoord en kreeg daar tegen Heracles zelfs maar een helft de tijd voor, waarna Advocaat al besloot hem naar de kant te halen. Bryan Linssen scoorde als zijn vervanger, terwijl ook wordt verwacht dat Nicolai Jørgensen zijn plek in de spits zondag tegen AZ weer terug krijgt. "Daarmee lijkt de rol van Pratto al in een vroeg stadium teruggebracht tot die van 'sjokkende huurling'.

Ook het Algemeen Dagblad gaat daarin mee. 'Advocaat zoekt nog steeds naar zijn ideale spits', kopt de krant. Wel is deze kritiek op Pratto iets genuanceerder. "Of de spits zijn anonieme optreden moet worden aangerekend, is zeer de vraag. Feyenoord oogde in de eerste helft als geheel inspiratieloos." Ondanks dat wist het uiteindelijk wel te winnen, waarmee het nog altijd strijd om een belangrijk Europees ticket. De bekerwinnaar is immers de enige club die de Europa League instroomt, waar de nummers drie en vier moeten strijden om een plek in de nieuwe Conference League. "Het was gisteren niet te zien, maar de Rotterdammers hebben van het bekertoernooi een speerpunt gemaakt."

Gerelateerd nieuws
138 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 63 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75060 leden - Op dit moment zijn 651 mensen actief, waarvan 228 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved