Kein Geloel: ''Onze verdedigers verdienen een Super Like''

dinsdag 19 januari 2021 03:09 25.065 keer bekeken 66 reacties Pro Shots

Weer lukte het Feyenoord zondag niet om in de Arena te winnen. Sterker nog: de aartsvijand pakte met pover spel de volle buit. Feyenoord speelde in Amsterdam zoals het er al jaren niet had gespeeld: met lef en bravoure. En dus kunnen Johan, Robin en Wesley in Kein Geloel met opgeheven hoofd terugkijken op de Klassieker. En het tussendoortje PEC Zwolle, 1-0 winst door een goal van Salsa Sini, komt uiteraard ook aan bod.

In de nieuwste podcast is er ook een hoop aandacht voor het scoutingsapparaat van Feyenoord. Want tot grote verbazing van velen maakte Mark Koevermans afgelopen week voor de camera’s van ESPN bekend dat de club maar twee scouts in dienst heeft. En dan was er ook nog het stuk in de VI over de transferinkomsten- en uitgaven van de eredivisieclubs in de voorbije tien jaar tijd. Subtoppers als AZ en sc Heerenveen hebben in die periode een beter resultaat behaald dan Feyenoord. Pijnlijk.

Gelukkig kan Feyenoord de pijn van wéér een verloren Klassieker wegspoelen, met weer twee wedstrijden in een week tijd: Heracles (KNVB Beker) en AZ. En deze week is er nog een (soort van) Klassieker. Kein Geloel strijdt om de eerste prijs in de podcastgeschiedenis. Op dit moment heeft een podcast over de voetbalclub uit de hoofdstad meer stemmen. Dat laten we toch niet gebeuren?

Gerelateerd nieuws
66 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 19 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75060 leden - Op dit moment zijn 618 mensen actief, waarvan 235 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved