Baan: ''Kandidaat nummer 1 op mijn lijstje zou Fraser zijn''

Baan: ''Kandidaat nummer 1 op mijn lijstje zou Fraser zijn''

Wie moet Dick Advocaat na dit seizoen gaan opvolgen? Dirk Kuyt moet dat in de ogen van Rob Baan in ieder geval niet gaan worden. De oud-voetballer heeft geen ervaring en dat is volgens de oud-technisch directeur van Feyenoord enorm belangrijk.

"Frank Arnesen moet hem eerst maar voor 1,5 tot 2 jaar naar FC Utrecht sturen, om hem daar meters te laten maken als trainer," reageert Baan duidelijk in gesprek met RTV Rijnmond. "Kandidaat nummer 1 op mijn lijstje voor Feyenoord zou Henk Fraser zijn. Samen met John de Wolf, dat zou een uitstekend koppel zijn. En ik zou er nog een derde oud-Feyenoorder in de persoon van Jon Dahl Tomasson aan toevoegen."

Advocaat maakte in de week van een belangrijke Europese wedstrijd zijn vertrek bekend. De trainer is ook nog altijd ongeslagen in de Eredivisie. "Eigenlijk vind ik het niet echt een goed moment om dit bekend te maken, maar hij werd er zo vaak naar gevraagd, dat hij die duidelijkheid nu maar gegeven heeft. Gezien de successen die hij nu behaalt had ik hem geadviseerde nog even te wachten."

Lees meer over
FC Utrecht Dirk Kuyt Dick Advocaat Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties