''Voor jezelf is het fijn als je over een langere periode wedstrijden speelt''

''Voor jezelf is het fijn als je over een langere periode wedstrijden speelt''

Justin Bijlow is de onbetwiste eerste doelman van Feyenoord, maar voorlopig zorgt zijn blessuregevoelighied ervoor dat de tweede doelman, Nick Marsman, genoeg wedstrijden te keepen krijgt. De vraag was of Marsman een betrouwbare tweede doelman zou worden. Bij eerdere invalbeurten liet hij weleens een steekje vallen, maar de afgelopen weken is er niks op hem aan te merken.

Tegen FC Utrecht was hij zelfs de uitblinker aan de kant van Feyenoord. Marsman: "Voor jezelf is het fijn als je over een langere periode wedstrijden speelt, dan merk je ook wel dat je er een beetje lekkerder inkomt", aldus Marsman voor de camera van Fox Sports. De doelman hoopt zijn huidige vorm vast te houden. "Voor een keeper is het een beetje afhankelijk van de ballen die je krijgt. Als je als team wat minder staat, dan krijg je meer ballen en dat was het geval afgelopen weekend het geval. Ik hoop in ieder geval dat we donderdag wat beter voor de dag komen en dat ik het wat rustiger heb."

Morgen staat de thuiswedstrijd tegen Dinamo Zagreb voor de deur. In de uitwedstrijd zette Feyenoord een prima wedstrijd neer en dus lijkt het goed om op dezelfde manier te spelen als toentertijd. "Niet helemaal hetzelfde, want we kwamen met tien man te staan toen", zo vertelt Marsman lachend. "Ik vond dat we toen goed begonnen, penalty gemist, helaas, verder zeker gelijkwaardig en we creëerden een aantal goede kansen. We moeten die lijn zeker doortrekken en zorgen dat we deze keer wel winnen."

Lees meer over
Justin Bijlow FC Utrecht Nick Marsman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties