''Dan is het bijna knap dat ze weer niet verliezen''

zondag 29 november 2020 20:08 40.730 keer bekeken 99 reacties Pro Shots

Feyenoord speelde een slechte wedstrijd tegen FC Utrecht en mocht blij zijn dat er een punt overgehouden werd aan de wedstrijd. Feyenoord watcher Martijn Krabbendam was, vanwege de hoeveelheid geblesseerden, geschorsten en half-fitte spelers bij de Rotterdammers, niet verbaasd over het spel en de uitslag. "Het is wel gewoon zo dat wat er nu gebeurt, dat dat wel te voorspellen was."

"Het begon eigenlijk al in de voorbereiding met een aantal spelers dat niet kon meedoen, vervolgens kwamen de nieuwe spelers wat laat bij de groep, dan krijg je ook nog eens te maken met spelers die niet al te veel hebben gespeeld, zoals bijvoorbeeld Teixeira. Zo zijn er nog meer spelers die uit zo'n situatie komen: Spajic die kwam van een club met een breukje in zijn voet, dat kost ook allemaal weer tijd voordat je op niveau bent. Als je dan ook nog een druk programma hebt en je krijgt last van blessures met half-fitte spelers, dan gaat het snel en kom je in een situatie terecht dat je elke keer weer moet gaan puzzelen wie je gaat opstellen en wie niet. Dus zo gek is het niet", aldus Krabbendam voor de camera van Voetbal International.

"Spelers liggen met kramp op de grond. Niet alleen Jordy Wehrmann, die voor het eerst een hele wedstrijd speelde, maar ook andere spelers. Marsman zei ook dat hij last van zijn lies had. Weliswaar niet ernstig, maar ze voelen het ritme van drie wedstrijden in acht dagen natuurlijk wel en dat is ook niet zo gek. Andere clubs die bovenin meedraaien kunnen gemakkelijker rouleren", zo vervolgt Krabbendam. "Feyenoord moet vooral vertrouwen op de kleine kern die ze normaal gesproken hebben. Vandaar dat Advocaat zei dat het wel leuk is dat Wehrmann zijn minuten kan maken en dat Marsman uitblinkt, maar dat het daar niet om gaat nu. Het gaat er nu om, om bij te blijven bij de top en dat is lastig als je niet elke week over een fitte spelersgroep kunt beschikken. Het is gewoon te veel en tegelijk, dan is het bijna knap dat ze weer niet verliezen."

Gerelateerd nieuws
99 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 25 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75406 leden - Op dit moment zijn 55 mensen actief, waarvan 25 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved