Nieuwkoop: ''2 of 3 momenten die we beter uit moesten spelen''

Nieuwkoop: ''2 of 3 momenten die we beter uit moesten spelen''

Bart Nieuwkoop is net als zijn ploeggenoten blij met het karakter dat Feyenoord toonde in de wedstrijd tegen Fortuna Sittard. In een erg ongelukkige openingsfase kwamen de Rotterdammers op een 1-0 achterstand en kwamen ze met tien man te staan, maar Feyenoord wist het goed om te buigen tot een 1-3 overwinning. Ondanks dat de ploeg het goed uitspeelde, zag Nieuwkoop wel een paar verbeterpuntjes.

"Op een gegeven moment komen we een paar keer goed door via de zijkanten", begint Nieuwkoop in gesprek met Feyenoord TV. "Daar moeten we zorgvuldiger zijn. Ik had zelf nog een bal waar ik gewoon door moest lopen. Ik zag Nico naar de eerste paal gaan, dus ik wilde 'm gelijk geven. Daar moest ik een betere keuze maken. Zo hadden we nog twee of drie momenten die we beter uit konden spelen."

Toch houdt de back vooral een goed gevoel over aan de middag in Sittard. "Uiteindelijk ben ik wel tevreden. We hebben weinig weggegeven, met tien man hard geknokt, karakter getoond en bij vlagen ook nog goed voetbal laten zien, zeker in de eerste helft. De tweede helft was het vooral tegenhouden, maar uiteindelijk was het een verdiende overwinning."

Lees meer over
Bart Nieuwkoop Fortuna Sittard
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties