Nieuwkoop: ''2 of 3 momenten die we beter uit moesten spelen''

zondag 22 november 2020 18:43 20.915 keer bekeken 67 reacties Pro Shots

Bart Nieuwkoop is net als zijn ploeggenoten blij met het karakter dat Feyenoord toonde in de wedstrijd tegen Fortuna Sittard. In een erg ongelukkige openingsfase kwamen de Rotterdammers op een 1-0 achterstand en kwamen ze met tien man te staan, maar Feyenoord wist het goed om te buigen tot een 1-3 overwinning. Ondanks dat de ploeg het goed uitspeelde, zag Nieuwkoop wel een paar verbeterpuntjes.

"Op een gegeven moment komen we een paar keer goed door via de zijkanten", begint Nieuwkoop in gesprek met Feyenoord TV. "Daar moeten we zorgvuldiger zijn. Ik had zelf nog een bal waar ik gewoon door moest lopen. Ik zag Nico naar de eerste paal gaan, dus ik wilde 'm gelijk geven. Daar moest ik een betere keuze maken. Zo hadden we nog twee of drie momenten die we beter uit konden spelen."

Toch houdt de back vooral een goed gevoel over aan de middag in Sittard. "Uiteindelijk ben ik wel tevreden. We hebben weinig weggegeven, met tien man hard geknokt, karakter getoond en bij vlagen ook nog goed voetbal laten zien, zeker in de eerste helft. De tweede helft was het vooral tegenhouden, maar uiteindelijk was het een verdiende overwinning."

Gerelateerd nieuws
67 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 35 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74377 leden - Op dit moment zijn 600 mensen actief, waarvan 218 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved