Linssen: ''Ik vond dat ik lekker in de wedstrijd zat''

zondag 22 november 2020 18:06 39.200 keer bekeken 133 reacties Pro Shots

Bryan Linssen speelde een goede wedstrijd tegen Fortuna Sittard. De aanvaller versierde een penalty en had bij betere afronding van zijn ploeggenoten twee assists kunnen hebben. In de tweede helft werd hij gewisseld vanwege klachten, maar ernstig is het niet. "Zeker weten ben ik erbij tegen Moskou", verzekert hij na afloop.

"Ik vond dat ik vandaag wel lekker in de wedstrijd zat", vertelt Linssen aan Feyenoord TV. "Ik was belangrijk bij de penalty, maar verder ook wel aanwezig. Het voelde lekker op het veld." Linssen legt uit wat er bij de strafschop gebeurde. "Ik nam de bal met m'n borst en hoofd mee naar binnen. Op dat moment word ik geblockt. Ik heb nog niet teruggezien of het wat was, maar ik word wel de pas afgesneden. Hij blockt me opzettelijk. Het werd een penalty en daar waren we op dat moment wel blij mee."

Vanaf dat moment stond Feyenoord op voorsprong en nam het wat minder initiatief. "Je probeert nog wel te prikken", zegt Linssen. "Je moet wel door blijven gaan. In de tweede helft zakten we wat meer in, maar van daaruit hadden we als we het beter uitspelen nog wel wat kansjes om te scoren. Uiteindelijk is het inderdaad zorgen dat de poort gesloten blijft en vanuit daar zien we wel verder, want de drie punten zijn voor ons dat moment."

Gerelateerd nieuws
133 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 78 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74346 leden - Op dit moment zijn 867 mensen actief, waarvan 260 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved