Van Hanegem over Berghuis: ''Hij zit al bij de mooiste club die er is''

zaterdag 21 november 2020 15:25 73.445 keer bekeken 147 reacties Pro Shots

Willem van Hanegem heeft zo zijn bedenkingen over het spel van Steven Berghuis bij het Nederlands elfal en bij Feyenoord. Vooral bij de Rotterdammers neemt Berghuis teveel hooi op de vork. "Zijn voordeel is dat hij bij Feyenoord alle ballen krijgt. Ook geen goede zaak."

"Iedereen wil hem pleasen. Hij is de aanvoerder, hij is de beste speler en dus gaat de bal naar hem. En dat terwijl hij er niet altijd het beste voor staat. Tegen Bosnië was hij te nadrukkelijk op zoek naar een goal. En dan lukt het niet. Hij moet niet alleen maar bezig zijn met: ik moet, ik moet, ik moet. Nee, dat ontstaat", aldus De Kromme in gesprek met RTV Rijnmond.

Ook de transferperikelen rondom Berghuis blijven Van Hanegem storen. "Hij heeft een geweldig contract gekregen. Even was hij uit de running in Engeland en nu zit-ie bij bij Feyenoord. Daar is Feyenoord blij mee, maar daar moet hij óók blij mee zijn. Ook dankzij de club komt hij bij het Nederlands elftal. En ga dan niet zeggen dat je weg kan gaan, zolang de transferperiode nog open is. Zeg dan: ik wil weg, maar er komt niemand. Dán ben je eerlijk, ga niet lopen zaniken. Wat een mooie club voor Berghuis is? Hij zit al bij de mooiste club die er is."

Gerelateerd nieuws
147 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 46 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74363 leden - Op dit moment zijn 700 mensen actief, waarvan 234 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved