Van Hanegem over Berghuis: ''Hij zit al bij de mooiste club die er is''

Van Hanegem over Berghuis: ''Hij zit al bij de mooiste club die er is''

Willem van Hanegem heeft zo zijn bedenkingen over het spel van Steven Berghuis bij het Nederlands elfal en bij Feyenoord. Vooral bij de Rotterdammers neemt Berghuis teveel hooi op de vork. "Zijn voordeel is dat hij bij Feyenoord alle ballen krijgt. Ook geen goede zaak."

"Iedereen wil hem pleasen. Hij is de aanvoerder, hij is de beste speler en dus gaat de bal naar hem. En dat terwijl hij er niet altijd het beste voor staat. Tegen Bosnië was hij te nadrukkelijk op zoek naar een goal. En dan lukt het niet. Hij moet niet alleen maar bezig zijn met: ik moet, ik moet, ik moet. Nee, dat ontstaat", aldus De Kromme in gesprek met RTV Rijnmond.

Ook de transferperikelen rondom Berghuis blijven Van Hanegem storen. "Hij heeft een geweldig contract gekregen. Even was hij uit de running in Engeland en nu zit-ie bij bij Feyenoord. Daar is Feyenoord blij mee, maar daar moet hij óók blij mee zijn. Ook dankzij de club komt hij bij het Nederlands elftal. En ga dan niet zeggen dat je weg kan gaan, zolang de transferperiode nog open is. Zeg dan: ik wil weg, maar er komt niemand. Dán ben je eerlijk, ga niet lopen zaniken. Wat een mooie club voor Berghuis is? Hij zit al bij de mooiste club die er is."

[readmore=55747]

Lees meer over
Steven Berghuis Willem van Hanegem
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties