Berghuis: ''Niemand zit in mijn hoofd. Niemand!''

Berghuis: ''Niemand zit in mijn hoofd. Niemand!''

Ook mentale oorlogsvoering hoort bij het voetbalspel en Steven Berghuis kreeg daar gisteren een staaltje van te verwerken in de wedstrijd tegen FC Groningen. Berghuis vierde het doelpunt, dat uit zijn verzilverde strafschop viel, ietwat apart, maar dat had zo zijn reden: de aanvaller werd geprovoceerd door een tegenstander voordat hij de strafschop nam.

Dit meldt Studio Voetbal. Berghuis miste onlangs een strafschop tegen FC Twente (alhoewel hij toen enkele seconden later weer een strafschop kreeg en die mogelijkheid wel benutte) en in de Europa League tegen Dinamo Zagreb.

Een speler van FC Groningen zag dat als reden om zijn eigen keeper, Sergio Padt, een hart onder de riem te steken met de woorden 'Ser, hij heeft al een paar keer gemist. Je zit in zijn hoofd!'. Berghuis schoot de strafschop daarna zo overtuigend en keihard binnen dat Padt waarschijnlijk doormidden was geschoten als de bal wel tegen hem aan was gekomen. Berghuis schreeuwde daarna de irritatie van zich af: "Niemand zit in mijn hoofd. Niemand!"

Lees meer over
Steven Berghuis FC Groningen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties