Tomasson pakt met Malmö eerste landstitel als trainer

zondag 8 november 2020 21:08 28.005 keer bekeken 94 reacties Pro Shots

Oud-Feyenoorder Jon Dahl Tomasson is zondag met zijn club Malmö FF landskampioen van Zweden geworden. De ploeg won met 4-0 van Sirius waardoor nummer twee Elfsborg de club niet meer in kan halen. Voor Tomasson is het de eerste prijs in zijn carrière als hoofdtrainer, voor Malmö de eerste landstitel sinds 2017. 

Tomasson werd aan het begin van het huidige seizoen - dat in Zweden van januari tot december loopt - aangesteld bij Malmö FF. Daarvoor was hij 3,5 jaar werkzaam als assistent-trainer van het Deense nationale elftal. Voorheen stond de oud-Feyenoorder ook aan het roer bij Excelsior en Roda JC en was hij assistent-trainer bij Vitesse.  

De doorgaans goed ingevoerde Twitteraar Feyenoord Transfermarkt linkte Tomasson al eens aan Feyenoord. "Let eens op Jon Dahl Tomasson.  Hij staat bovenaan met Malmö, is een Feyenoorder en net als Arnesen een Deen. Houd maar in de gaten", zei hij in september tegenover RTV Rijnmond.

Gerelateerd nieuws
94 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 35 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74377 leden - Op dit moment zijn 442 mensen actief, waarvan 152 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved