Linssen: ''Ik probeer keihard te werken en te strijden''

Bryan Linssen startte ook tegen CSKA Moskou als spits en bewees zonder doelpunten van waarde te zijn. Met zijn loopacties, duels en werklust zorgde hij voor ruimtes die zijn teamgenoten konden benutten. De ultieme beloning - een doelpunt - kwam er niet voor Linssen, maar de overwinning is volgens hem belangrijker.

''Als we maar winnen, natuurlijk wil je graag scoren'', vertelt Linssen in gesprek met Feyenoord TV. ''Vandaag scoorde ik in buitenspel positie. Je wil het team helpen en het liefst met een goal. Als dat niet lukt ben ik blij met de overwinning. Ik probeer keihard te werken en te strijden voor mijn teamgenoten en hopen dat we winnen.''

''We leggen vanaf de eerste minuut veel energie in de wedstrijd. We hadden een aantal mogelijkheden om te scoren. In de rust vertelden we elkaar dat we gewoon door moeten gaan. Met dezelfde energie blijven voetballen en opletten dat we geen domme fouten maken. Ze hebben goede spelers om eruit te komen en dan helpt het ook dat op een gegeven moment de 1-0 valt. Toen kregen we vertrouwen en gingen we er over heen.''