''Verder lijkt het er op dat iedereen heel is gebleven''

''Verder lijkt het er op dat iedereen heel is gebleven''

Feyenoord is vrijdagmiddag alweer geland in Rotterdam en focust zich op de uitwedstrijd van zondag tegen RKC Waalwijk. De Rotterdammers speelden gisteren met 0-0 gelijk en tegen Dinamo Zagreb. Volgens Dick Advocaat is de selectie fit gebleven en zijn er geen nieuwe blessure gevallen te melden.

''Ik wisselde Mark Diemers in Zagreb omdat hij er fysiek doorheen kwam te zitten’’, vertelt Advocaat in gesprek met het Algemeen Dagblad. ''Bij Orkun Kökcü begon de kramp op te komen. Het had allemaal niets met blessures te maken.'' Eric Botteghin kwam uiteraard alleen binnen de lijnen omdat Marcos Senesi het veld was uitgestuurd. ''Verder lijkt het er op dat iedereen heel is gebleven.''

Advocaat heeft er alle vertrouwen in dat Feyenoord zondag weer gaat scoren. Zo zag hij Bryan Linssen het goed doen in de punt van de aanval. ''Linssen heeft als spits ontzettend veel meters gemaakt en kansen gekregen. Dat balletje gaat binnenkort een keer goed voor hem vallen.'' De training van vrijdag stond volledig in het teken van uitlopen.

Lees meer over
Eric Botteghin Dick Advocaat Bryan Linssen Marcos Senesi Mark Diemers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties