Bijlow: ''Ik denk dat we met 0-0 tevreden kunnen zijn''

donderdag 22 oktober 2020 23:19 25.475 keer bekeken 99 reacties Pro Shots

Justin Bijlow was in de wedstrijd tegen Dinamo Zagreb een van de belangrijkste spelers aan Feyenoordkant. Met name in de slotfase, toen Feyenoord met tien man kwam te staan, hield de doelman er knap een paar ballen uit. Na afloop van de wedstrijd stond hij RTL 7 te woord.

In zijn reactie geeft Bijlow aan tevreden te zijn met een punt. "In Zagreb een gelijkspel eruit halen, ondanks dat je nog een rode kaart krijgt, ik denk dat dat een prima resultaat is." Feyenoord zelf kreeg genoeg kansen, waaronder ook een strafschop van Steven Berghuis. De aanvoerder schoot recht op de keeper en dus kon zijn inzet makkelijk worden gekeerd. "Normaal gesproken is hij een zekerheid. Hij kan een keer missen. Zij hebben ook geen heel grote kansen gehad, dus ik denk dat we met 0-0 tevreden kunnen zijn."

Bijlow zag zijn ploeg in Zagreb een goede wedstrijd spelen. "We hebben beelden gezien en afgesproken rust aan de bal te houden. Dan zie je dat je aan voetballen toekomt. Het was goed veldspel met kleine kansjes."

Gerelateerd nieuws
99 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 46 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74855 leden - Op dit moment zijn 110 mensen actief, waarvan 47 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved