Bijlow: ''Ik denk dat we met 0-0 tevreden kunnen zijn''

Bijlow: ''Ik denk dat we met 0-0 tevreden kunnen zijn''

Justin Bijlow was in de wedstrijd tegen Dinamo Zagreb een van de belangrijkste spelers aan Feyenoordkant. Met name in de slotfase, toen Feyenoord met tien man kwam te staan, hield de doelman er knap een paar ballen uit. Na afloop van de wedstrijd stond hij RTL 7 te woord.

In zijn reactie geeft Bijlow aan tevreden te zijn met een punt. "In Zagreb een gelijkspel eruit halen, ondanks dat je nog een rode kaart krijgt, ik denk dat dat een prima resultaat is." Feyenoord zelf kreeg genoeg kansen, waaronder ook een strafschop van Steven Berghuis. De aanvoerder schoot recht op de keeper en dus kon zijn inzet makkelijk worden gekeerd. "Normaal gesproken is hij een zekerheid. Hij kan een keer missen. Zij hebben ook geen heel grote kansen gehad, dus ik denk dat we met 0-0 tevreden kunnen zijn."

Bijlow zag zijn ploeg in Zagreb een goede wedstrijd spelen. "We hebben beelden gezien en afgesproken rust aan de bal te houden. Dan zie je dat je aan voetballen toekomt. Het was goed veldspel met kleine kansjes."

Lees meer over
Steven Berghuis Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties