''Feyenoord heeft echt aangetoond mij te willen hebben''

zaterdag 17 oktober 2020 11:44 102.545 keer bekeken 179 reacties Pro Shots

Uros Spajic heeft tegen Willem II indruk gemaakt en sindsdien heeft de verdediger tientallen aanvragen gehad van de media om zijn verhaal te doen. De Servisch international gaat in gesprek met de NOS over zijn eerste weken bij Feyenoord.

"Feyenoord heeft echt aangetoond mij te willen hebben", vertelt de verdediger. "Ik heb ook veel gesproken met Tonny Vilhena, mijn ploeggenoot bij Krasnodar en hij vertelde veel goede verhalen. Alle faciliteiten zijn ook goed hier en het stadion is echt groot. Daarnaast is Rotterdam echt een mooie stad."

"De verwachtingen zijn hier hoog en de mensen kritisch. Ik heb bij twee thuisduels op de tribune gezeten en de supporters hebben grote indruk op mij gemaakt. En toen waren ze nog maar met dertienduizend. Ik had echt het gevoel dat het er meer waren. Ik kan niet wachten om te beleven hoe het is om in een vol stadion te spelen."

Spajic wil minuten maken en heeft ook een duidelijk doel voor ogen. "Ik wil kampioen worden en ik denk dat we daar zeker kans op maken. Feyenoord strijdt elk jaar om de prijzen. Het wordt zwaar. In Nederland doen er drie of vier teams mee om het kampioenschap, maar de kans is er zeker."

Gerelateerd nieuws
179 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 33 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74428 leden - Op dit moment zijn 166 mensen actief, waarvan 43 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved