Clubwatcher: ''Feyenoord gaat informeren naar Zirkzee''

maandag 5 oktober 2020 10:30 37.365 keer bekeken 115 reacties Pro Shots

De transferwindow sluit dinsdag om 23:59 uur en dus is het nog even spannend hoe de selectie van Feyenoord er over twee dagen uit gaat zien. Het huren van Joshua Zirkzee lijkt sinds zondagochtend opeens een serieuze mogelijkheid. "Feyenoord gaat in ieder geval informeren wat er mogelijk is", zegt clubwatcher Dennis van Eersel in gesprek met FR12. Hij gaat daarbij ook in op het aanblijven van Marcos Senesi, de transferperikelen rond Steven Berghuis, de verhuur van Wouter Burger en de werkzaamheden van Frank Arnesen.

Volgens Dick Advocaat zou bij een eventuele komst van Zirkzee salaris niet het probleem zijn, omdat Bayern dit zelf zou blijven betalen. "Ik weet niet of het daadwerkelijk opgaat, het is een beetje wensdenken van Advocaat", zegt Van Eersel daarover. "Of het ook haalbaar is, of Bayern hem ook bij Feyenoord wil stallen, is de vraag. Wij vinden Feyenoord natuurlijk geweldig, maar misschien dat zij daar anders tegenaan kijken en hem liever in Duitsland willen stallen."

De verslaggever van RTV Rijnmond is het wel met Advocaat eens dat Feyenoord de Duitse club sowieso moet benaderen. "Feyenoord moet in ieder geval een poging ondernemen om te kijken of het mogelijk is. Dit zou een buitenkansje kunnen zijn. Bij zijn invalbeurten bij Bayern hebben we al gezien dat het iemand is met scorend vermogen. Iemand waar Feyenoord onmiddelijk gebruik van zou kunnen maken."

Bekijk bovenstaande video voor het gesprek Feyenoord-watcher Dennis van Eersel, die naast de geruchten rond Joshua Zirkzee ook ingaat op Marcos Senesi, Steven Berghuis, Wouter Burger en Frank Arnesen.

Gerelateerd nieuws
115 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 45 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74149 leden - Op dit moment zijn 911 mensen actief, waarvan 240 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved