Clubwatcher: ''Feyenoord gaat informeren naar Zirkzee''

Clubwatcher: ''Feyenoord gaat informeren naar Zirkzee''

De transferwindow sluit dinsdag om 23:59 uur en dus is het nog even spannend hoe de selectie van Feyenoord er over twee dagen uit gaat zien. Het huren van Joshua Zirkzee lijkt sinds zondagochtend opeens een serieuze mogelijkheid. "Feyenoord gaat in ieder geval informeren wat er mogelijk is", zegt clubwatcher Dennis van Eersel in gesprek met FR12. Hij gaat daarbij ook in op het aanblijven van Marcos Senesi, de transferperikelen rond Steven Berghuis, de verhuur van Wouter Burger en de werkzaamheden van Frank Arnesen.

Volgens Dick Advocaat zou bij een eventuele komst van Zirkzee salaris niet het probleem zijn, omdat Bayern dit zelf zou blijven betalen. "Ik weet niet of het daadwerkelijk opgaat, het is een beetje wensdenken van Advocaat", zegt Van Eersel daarover. "Of het ook haalbaar is, of Bayern hem ook bij Feyenoord wil stallen, is de vraag. Wij vinden Feyenoord natuurlijk geweldig, maar misschien dat zij daar anders tegenaan kijken en hem liever in Duitsland willen stallen."

De verslaggever van RTV Rijnmond is het wel met Advocaat eens dat Feyenoord de Duitse club sowieso moet benaderen. "Feyenoord moet in ieder geval een poging ondernemen om te kijken of het mogelijk is. Dit zou een buitenkansje kunnen zijn. Bij zijn invalbeurten bij Bayern hebben we al gezien dat het iemand is met scorend vermogen. Iemand waar Feyenoord onmiddelijk gebruik van zou kunnen maken."

Bekijk bovenstaande video voor het gesprek Feyenoord-watcher Dennis van Eersel, die naast de geruchten rond Joshua Zirkzee ook ingaat op Marcos Senesi, Steven Berghuis, Wouter Burger en Frank Arnesen.

Lees meer over
Steven Berghuis Dick Advocaat Marcos Senesi Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties