Geertruida uitgeroepen tot Speler van de Maand U21

donderdag 1 oktober 2020 17:22 25.095 keer bekeken 109 reacties Pro Shots

Lutsharel Geertruida wint dit seizoen de eerste Eredivisie-prijs voor Speler van de Maand U21 van FOX Sports. Dat doet de Feyenoorder in een maand waarin hij geregeld op een nieuwe plek centraal achterin speelde.

Geertruida liet zich op zijn nieuwe positie van zijn beste kant zien met 16 gewonnen duels en 6 geslaagde tackles. Ook een passnauwkeurigheid van 93 procent en zijn doelpunt afgelopen zondag tegen ADO Den Haag dragen bij aan de positieve score voor de 20-jarige Rotterdammer.

"Het zijn mooie stats", reageert Geertruida op zijn uitverkiezing. "Maar het kan natuurlijk altijd beter. Deze prijs motiveert me alleen maar om mijn stats van afgelopen maand te overtreffen. Al ben ik er niet heel erg mee bezig, hoor. Ik speel gewoon altijd met de gedachte dat ik mezelf 100 procent moet geven en mijn taken moet uitvoeren. Als deze prijs daarvan het resultaat is, dan moet ik dat vooral zo houden."

Aan het begin van dit seizoen sprak FR12 met Feyenoord-watcher Dennis van Eersel onder meer over de potentie van Lutsharel Geertruida. Bekijk onderstaande video.

Gerelateerd nieuws
109 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 50 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74170 leden - Op dit moment zijn 1499 mensen actief, waarvan 415 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved