Alle kaarten voor duels met FC Twente, ADO en Sparta geclaimd

maandag 14 september 2020 19:11 31.390 keer bekeken 244 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

Seizoenkaarthouders hebben alle beschikbare kaarten voor de eerste serie thuiswedstrijden geclaimd. Dat betekent dat de duels met FC Twente (zondag), ADO Den Haag (zondag 27 september) en Sparta Rotterdam (zondag 18 oktober) zijn ‘uitverkocht’. Hierbij mogen per keer in totaal bijna 13.000 supporters aanwezig zijn.

Seizoenkaarthouders konden de afgelopen tijd een kaart claimen voor een van de eerste drie thuiswedstrijden van Feyenoord, om zodoende iedere seizoenkaarthouder de garantie te bieden dat hij/zij tenminste één van de drie wedstrijden kan bezoeken.

De club is blij dat seizoenkaarthouders massaal van die mogelijkheid gebruik hebben gemaakt en kijkt ernaar uit om hen eindelijk weer in het stadion te mogen begroeten. Heb jij een seizoenkaart en wil jij ook graag weer naar De Kuip? Houd dan de officiële clubkanalen in de gaten voor meer informatie over de volgende thuiswedstrijden.

Gerelateerd nieuws
244 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 69 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73907 leden - Op dit moment zijn 847 mensen actief, waarvan 247 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved