Van Hanegem: ''Met afstand de beste middenvelder van Feyenoord''

Van Hanegem: ''Met afstand de beste middenvelder van Feyenoord''

Het was toch wel een verrassing dat Mark Diemers de plek van Jens Toornstra innam op het middenveld, afgelopen zaterdag tegen PEC Zwolle. De media waren na afloop lovend over zijn prestatie en ook Willem van Hanegem zag Diemers erg sterk spelen, al was De Kromme niet verrast. "Ik heb al eerder geroepen dat ik dat de afgelopen jaren een speler vond met kwaliteiten."

"In Zwolle liet hij dat meteen zien, maar ik denk dat hij nog veel beter kan. Als hij nog directer kan zijn in zijn spel, nog meer in schietpositie kan komen. Ik vond hem wel met afstand de beste middenvelder van Feyenoord", zo vertelt Van Hanegem in zijn column in het Algemeen Dagblad. Een andere middenvelder moet nog even zijn vorm zien te hervinden. "Orkun Kökçü moet daar echt nog even naar de hoogste versnelling schakelen. De lat ligt voor hem weer iets hoger dan afgelopen seizoen en dat moet hij zich snel realiseren."

Lees meer over
Jens Toornstra Willem van Hanegem Mark Diemers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties