Van Hanegem: ''Met afstand de beste middenvelder van Feyenoord''

maandag 14 september 2020 05:01 176.405 keer bekeken 226 reacties Pro Shots

Het was toch wel een verrassing dat Mark Diemers de plek van Jens Toornstra innam op het middenveld, afgelopen zaterdag tegen PEC Zwolle. De media waren na afloop lovend over zijn prestatie en ook Willem van Hanegem zag Diemers erg sterk spelen, al was De Kromme niet verrast. "Ik heb al eerder geroepen dat ik dat de afgelopen jaren een speler vond met kwaliteiten."

"In Zwolle liet hij dat meteen zien, maar ik denk dat hij nog veel beter kan. Als hij nog directer kan zijn in zijn spel, nog meer in schietpositie kan komen. Ik vond hem wel met afstand de beste middenvelder van Feyenoord", zo vertelt Van Hanegem in zijn column in het Algemeen Dagblad. Een andere middenvelder moet nog even zijn vorm zien te hervinden. "Orkun Kökçü moet daar echt nog even naar de hoogste versnelling schakelen. De lat ligt voor hem weer iets hoger dan afgelopen seizoen en dat moet hij zich snel realiseren."

Gerelateerd nieuws
226 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 63 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74348 leden - Op dit moment zijn 367 mensen actief, waarvan 134 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved