Summerville gaat vertrekken bij Feyenoord

woensdag 26 augustus 2020 11:55 65.030 keer bekeken 364 reacties Pro Shots

Crysencio Summerville en Feyenoord gaan er niet meer uitkomen. De Rotterdammers en de 18-jarige speler hebben geen akkoord weten te bereiken over een nieuw contract.

Volgens RTV Rijnmond, dat vandaag sprak met technisch directeur Frank Arnesen, is het boek Summerville definitief gesloten. De talentvolle aanvaller gaat niet meer bijtekenen. Feyenoord zoekt naar een oplossing en hoopt Summerville te verkopen.

''Ik neem Summerville niets kwalijk'', vertelt Arnesen in gesprek met Feyenoord-watcher Mikos Gouka. ''Het is z’n goed recht om niet bij te tekenen. We vinden het wel heel erg jammer. Ik heb met z’n management gesproken en we gaan kijken of hij deze zomer verkocht kan worden.''

Feyenoord heeft Summerville eerder al per direct teruggezet naar Feyenoord Onder 21. De aanvaller is dan ook niet mee op trainingskamp met het eerste en kreeg geen speelminuten meer in de oefenwedstrijden. Summerville heeft nog een contract tot medio 2021.

Gerelateerd nieuws
364 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 172 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73944 leden - Op dit moment zijn 683 mensen actief, waarvan 185 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved