Summerville gaat vertrekken bij Feyenoord

Summerville gaat vertrekken bij Feyenoord

Crysencio Summerville en Feyenoord gaan er niet meer uitkomen. De Rotterdammers en de 18-jarige speler hebben geen akkoord weten te bereiken over een nieuw contract.

Volgens RTV Rijnmond, dat vandaag sprak met technisch directeur Frank Arnesen, is het boek Summerville definitief gesloten. De talentvolle aanvaller gaat niet meer bijtekenen. Feyenoord zoekt naar een oplossing en hoopt Summerville te verkopen.

''Ik neem Summerville niets kwalijk'', vertelt Arnesen in gesprek met Feyenoord-watcher Mikos Gouka. ''Het is z’n goed recht om niet bij te tekenen. We vinden het wel heel erg jammer. Ik heb met z’n management gesproken en we gaan kijken of hij deze zomer verkocht kan worden.''

Feyenoord heeft Summerville eerder al per direct teruggezet naar Feyenoord Onder 21. De aanvaller is dan ook niet mee op trainingskamp met het eerste en kreeg geen speelminuten meer in de oefenwedstrijden. Summerville heeft nog een contract tot medio 2021.

Lees meer over
Crysencio Summerville Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties