Driessen hekelt corona beleid: ''Het is niet duidelijk voor de mensen''

woensdag 12 augustus 2020 14:24 57.155 keer bekeken 84 reacties Pro Shots

Dick Advocaat verbaasde zich afgelopen weekend over het feit dat er maar 3.000 toeschouwers toegelaten werden bij de oefenwedstrijd tussen Feyenoord en Sparta. Valentijn Driessen kan zich wel iets voorstellen bij de vraagtekens die Advocaat plaatste.

""Het is niet duidelijk voor de mensen. Bij Feyenoord moest iedereen een mondkapje en bij Ajax worden er mensen toegelaten die geen mondkapje op hoeven. Wat is nou het beleid?", aldus de chef sport van De Telegraaf, die niet uitsluit dat de trainer van Feyenoord tijdelijk zijn taak zal gaan neerleggen.

De trainer van de Rotterdammers is inmiddels 72 jaar. "Dick Advocaat behoort tot de risicogroep, Cor Pot ook. Die mensen moeten zelf de beslissing nemen of ze bij zo'n groep willen rondlopen. Of hij zijn werk even neer zou moeten leggen? Ik kan me het wel voorstellen. Ook voor bijvoorbeeld de vrouw van Dick, die zal ook niet dertig jaar jonger zijn."

Gerelateerd nieuws
84 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 42 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73909 leden - Op dit moment zijn 641 mensen actief, waarvan 208 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved