Driessen hekelt corona beleid: ''Het is niet duidelijk voor de mensen''

Driessen hekelt corona beleid: ''Het is niet duidelijk voor de mensen''

Dick Advocaat verbaasde zich afgelopen weekend over het feit dat er maar 3.000 toeschouwers toegelaten werden bij de oefenwedstrijd tussen Feyenoord en Sparta. Valentijn Driessen kan zich wel iets voorstellen bij de vraagtekens die Advocaat plaatste.

""Het is niet duidelijk voor de mensen. Bij Feyenoord moest iedereen een mondkapje en bij Ajax worden er mensen toegelaten die geen mondkapje op hoeven. Wat is nou het beleid?", aldus de chef sport van De Telegraaf, die niet uitsluit dat de trainer van Feyenoord tijdelijk zijn taak zal gaan neerleggen.

De trainer van de Rotterdammers is inmiddels 72 jaar. "Dick Advocaat behoort tot de risicogroep, Cor Pot ook. Die mensen moeten zelf de beslissing nemen of ze bij zo'n groep willen rondlopen. Of hij zijn werk even neer zou moeten leggen? Ik kan me het wel voorstellen. Ook voor bijvoorbeeld de vrouw van Dick, die zal ook niet dertig jaar jonger zijn."

Lees meer over
ajax Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties