'Silva deze week naar Rotterdam voor medische keuring'

'Silva deze week naar Rotterdam voor medische keuring'

Feyenoord staat volgens het Algemeen Dagblad op het punt om de Portugees Bernardo Silva vast te leggen. De 19-jarige verdedigende middenvelder komt over van Benfica en trainde de afgelopen weken al mee met Feyenoord Onder 21. Tijdens zijn stage heeft hij voldoende indruk gemaakt op de Rotterdammers.

De 1,88 lange Silva komt uit Portugal en was afgelopen seizoen actief in de jeugdopleiding van Benfica. De 19-jarige Silva kwam daar amper aan spelen toe omdat er een verschil van inzicht was tussen de topclub en zijn management. De middenvelder is momenteel transfervrij.

Update 14:31 | Silva vliegt deze week met zijn zaakwaarnemer Eduardo Marinho naar Rotterdam om medisch gekeurd te worden. Daarna gaat de middenvelder een contract voor vier seizoenen tekenen in De Kuip. Volgens Maisfutebol gaat Silva spelen in Feyenoord Onder 21 en regelmatig meetrainen met het eerste.

Lees meer over
De Kuip
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties