'Feyenoord gaat Linssen maandag presenteren'

'Feyenoord gaat Linssen maandag presenteren'

Feyenoord is er toch in geslaagd om de 29-jarige Bryan Linssen te verleiden tot een komst naar De Kuip. Volgens het regionale medium De Limburger lijkt het erop dat de transfervrije aanvaller annex middenvelder maandag zijn handtekening onder een tweejarig contract zet.

De Stadionclub kwam er eerder financieel niet uit met Linssen. Vervolgens leek het erop alsof beide partijen definitief verder gingen kijken, maar de Rotterdammers meldden zich onlangs opnieuw bij het management van de voormalig speler van Vitesse. De daaropvolgende onderhandelingen lijken nu wel tot een akkoord te hebben geleid.

Linssen wordt daarmee niet de eerste zomeraanwinst van Feyenoord, waar het enkele maanden geleden lang op leek af te stevenen. Frank Arnesen verwelkomt met Linssen zijn derde versterking voor het eerste elftal. Eerder werden Mark Diemers en Christian Conteh aangetrokken.

Lees meer over
De Kuip Vitesse Frank Arnesen Mark Diemers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties