In 2020 geen duels van Oranje in De Kuip

vrijdag 3 juli 2020 11:51 60.700 keer bekeken 185 reacties Pro Shots

Het Nederlands Elftal speelt de rest van het jaar geen duels in De Kuip. De KNVB heeft voor de Johan Cruijff Arena gekozen, omdat de extra maatregelen die nodig zijn vanwege het coronavirus daar volgens de voetbalbond het beste kunnen worden toegepast. Ook hebben ze in Amsterdam meer ervaring met het niet juichen bij een doelpunt en niet massaal zingen tijdens een wedstrijd.

Dat betekent dat maximaal kan worden gezorgd voor de veiligheid van zowel de teams als het publiek. De Johan Cruijff ArenA biedt meer ruimte dan andere stadions in ons land, zowel op als ‘onder’ de tribune. Dat geeft de gelegenheid wedstrijden op de meest veilige manier af te werken, onafhankelijk van het aantal fans dat kan worden toegelaten.

De ploeg van bondscoach Ronald Koeman trapt vrijdag 4 september in Amsterdam af tegen Polen. Drie dagen later - maandag 7 september - komt Italië naar de Johan Cruijff ArenA. Beide dagen is de aftrap om 20.45 uur. Zondag 15 november staat het laatste thuisduel van de UEFA Nations League gepland. De ontmoeting met Bosnië en Herzegovina begint om 18.00 uur.

Gerelateerd nieuws
185 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 119 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74855 leden - Op dit moment zijn 1086 mensen actief, waarvan 276 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved