Bijlow: ''Volgend seizoen iets moois neerzetten''

maandag 22 juni 2020 07:00 29.445 keer bekeken 59 reacties Pro Shots

Het seizoen eindigde abrupt voor Feyenoord, maar doelman Justin Bijlow had er geen moeite mee om actief te blijven tijdens de vele weken dat hij gedwongen thuis moest zijn. "Ik ben niet iemand die alleen maar thuis kan zitten en niks kan doen, dus ik probeer wel door te trainen en dat lukt tot nu toe wel goed."

Het valt op dat behoorlijk wat spelers van Feyenoord maar bleven trainen, ook al zijn er voorlopig geen wedstrijden te spelen. "Ik denk dat dat wel iets zegt over hoe iedereen het seizoen wil beginnen. Steven heeft dat laatst ook al aangegeven in een interview: probeer gewoon door te trainen en dan kunnen we volgend seizoen iets moois neerzetten", aldus Bijlow voor de camera van Feyenoord TV.

Voor nu is de zomerstop aangebroken. De laatste training is geweest en de spelers hebben voorlopig afscheid van elkaar genomen. Lachend: "We hebben een anderhalve meter barbecue gehouden, het was een mooie en leuke afsluiting. De trainer zei ook 'zorg dat je fit terugkomt'. Iedereen was ook stil toen hij dat zei. Volgend seizoen moeten we gaan knallen met z'n allen."

Gerelateerd nieuws
59 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 20 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74855 leden - Op dit moment zijn 982 mensen actief, waarvan 277 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved