Bijlow: ''Volgend seizoen iets moois neerzetten''

Bijlow: ''Volgend seizoen iets moois neerzetten''

Het seizoen eindigde abrupt voor Feyenoord, maar doelman Justin Bijlow had er geen moeite mee om actief te blijven tijdens de vele weken dat hij gedwongen thuis moest zijn. "Ik ben niet iemand die alleen maar thuis kan zitten en niks kan doen, dus ik probeer wel door te trainen en dat lukt tot nu toe wel goed."

Het valt op dat behoorlijk wat spelers van Feyenoord maar bleven trainen, ook al zijn er voorlopig geen wedstrijden te spelen. "Ik denk dat dat wel iets zegt over hoe iedereen het seizoen wil beginnen. Steven heeft dat laatst ook al aangegeven in een interview: probeer gewoon door te trainen en dan kunnen we volgend seizoen iets moois neerzetten", aldus Bijlow voor de camera van Feyenoord TV.

Voor nu is de zomerstop aangebroken. De laatste training is geweest en de spelers hebben voorlopig afscheid van elkaar genomen. Lachend: "We hebben een anderhalve meter barbecue gehouden, het was een mooie en leuke afsluiting. De trainer zei ook 'zorg dat je fit terugkomt'. Iedereen was ook stil toen hij dat zei. Volgend seizoen moeten we gaan knallen met z'n allen."

Lees meer over
Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties