Derksen over Advocaat: ''Zolang hij bij Feyenoord is, is hij de baas''

Derksen over Advocaat: ''Zolang hij bij Feyenoord is, is hij de baas''

Het is niet de vraag of Dirk Kuyt trainer van Feyenoord gaat worden, maar wanneer dat gaat gebeuren. Omdat Kuyt nog nauwelijks bagage heeft als trainer, is niet iedereen overtuigd of dat wel een goed idee is. Johan Derksen, zoals te verwachten, sowieso niet. “De mensen moeten mij eens uitleggen waarom Dirk Kuyt in dit land heilig verklaard wordt."

"Hij heeft een mooie voetbalcarrière gehad, hoor. Ik was verbaasd toen hij van FC Utrecht naar Feyenoord ging, toen vroeg ik me af: kan hij dat aan? Nou, dat kon hij aan. Toen ging hij naar Liverpool en dacht ik: nou, kan hij dat aan? Hij heeft eigenlijk zijn hele carrière bewezen dat hij ieder niveau aankan”, aldus De Snor op de radio van Veronica Inside.

“Hij is jeugdtrainer geworden bij Feyenoord, wat hij niet bijster goed deed. De resultaten waren niet goed, al kan dat met het materiaal te maken hebben. Maar intern was er ook veel kritiek op hem. Dit jaar zou hij op Feyenoord Onder-21 komen te staan, maar dat heeft hij niet gedaan. Misschien wel omdat hij bang was dat het niet zo goed zou gaan. Maar op basis waarvan maken ze hem dan trainer van een topclub met ambities? De man heeft geen enkele cv als trainer.”

“Als Advocaat komend seizoen weer een geweldig jaar met Feyenoord heeft, kunnen ze over een jaar niet tegen hem zeggen dat hij dan te oud is. Dick heeft het geweldig naar zijn zin bij Feyenoord, hij wordt hier niet onrustig van. Zolang hij bij Feyenoord is, is hij de baas. Als de baas Dirk Kuyt er niet bij wil hebben, zegt dat veel. Normaal gesproken zou Dick iemand met veel voetbalervaring er wel bij willen hebben, maar daar heeft hij nu geen behoefte aan”, zo laat Derksen merken dat Advocaat blijkbaar niet op Kuyt zit te wachten.

Lees meer over
De Kuip PSV Johan Derksen FC Utrecht ajax Dirk Kuyt Dick Advocaat Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties