'Groenendijk wijst Onder-21 af; Petrovic nu in beeld'

'Groenendijk wijst Onder-21 af; Petrovic nu in beeld'

Feyenoord heeft nog altijd geen trainer gevonden voor Onder 21. De Rotterdammers hebben zich ingeschreven voor de nieuwe beloftencompetitie voor spelers tot 21 jaar dat aankomend seizoen van start gaat. Dirk Kuyt was de beoogde man om de talenten onder zijn hoede te nemen, maar de oud-voetballer heeft bedankt.

Alfons Groenendijk heeft ook bedankt voor de functie. "Ik heb hele goede gesprekken gehad met technisch directeur Frank Arnesen en was ook gevleid dat zo'n mooie club mij wilde hebben. Maar op dit moment liggen mijn ambities bij het hoofdtrainerschap van een club op het hoogste niveau", aldus Groenendijk in gesprek met RTV Rijnmond.

Frank Arnesen is momenteel in gesprek met een trainer voor het onder-21 elftal. "Op namen ga ik niet in, maar we hebben ook nog even de tijd om de juiste kandidaat te zoeken.'' Volgens de omroep is Zeljko Petrovic nu de man die het moet gaan doen. Petrovic is een bekende van Dick Advocaat en was eerder werkzaam bij Feyenoord als assistent van Ruud Gullit.

Lees meer over
Dirk Kuyt Dick Advocaat Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties