'Groenendijk wijst Onder-21 af; Petrovic nu in beeld'

woensdag 27 mei 2020 14:29 52.505 keer bekeken 154 reacties Pro Shots

Feyenoord heeft nog altijd geen trainer gevonden voor Onder 21. De Rotterdammers hebben zich ingeschreven voor de nieuwe beloftencompetitie voor spelers tot 21 jaar dat aankomend seizoen van start gaat. Dirk Kuyt was de beoogde man om de talenten onder zijn hoede te nemen, maar de oud-voetballer heeft bedankt.

Alfons Groenendijk heeft ook bedankt voor de functie. "Ik heb hele goede gesprekken gehad met technisch directeur Frank Arnesen en was ook gevleid dat zo'n mooie club mij wilde hebben. Maar op dit moment liggen mijn ambities bij het hoofdtrainerschap van een club op het hoogste niveau", aldus Groenendijk in gesprek met RTV Rijnmond.

Frank Arnesen is momenteel in gesprek met een trainer voor het onder-21 elftal. "Op namen ga ik niet in, maar we hebben ook nog even de tijd om de juiste kandidaat te zoeken.'' Volgens de omroep is Zeljko Petrovic nu de man die het moet gaan doen. Petrovic is een bekende van Dick Advocaat en was eerder werkzaam bij Feyenoord als assistent van Ruud Gullit.

Gerelateerd nieuws
154 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 85 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73385 leden - Op dit moment zijn 63 mensen actief, waarvan 27 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved