''Feyenoord is een mooie club, maar dat zien we allemaal wel''

''Feyenoord is een mooie club, maar dat zien we allemaal wel''

Joey Veerman staat hoog op het lijstje van Feyenoord. De Rotterdammers willen de middenvelder van sc Heerenveen graag toevoegen aan de selectie. Vanwege de coronacrisis is de toekomst nog niet duidelijk en kunnen er geen grote investeringen worden gedaan.

Veerman is op de hoogte van de interesse van Feyenoord, maar: "Dat zijn allemaal geruchten. Daar kan ik helaas nog niets over zeggen. Ik heb gehoord dat ze zich wel gemeld hebben bij mijn zaakwaarnemers, maar ik weet niet of ze zich al echt bij de club gemeld hebben.''

"Kijk, er staan allemaal geruchten op internet en ik lees die ook. Maar zolang ze zich niet gemeld hebben bij de club, is er nog helemaal niks aan de hand,'' vertelt Veerman in gesprek met Omroep Friesland. ''Dat zou je even aan technisch manager Gerry Hamstra moeten vragen."

Volgens Veerman moet er niet te zwaar worden getild aan de interesse van diverse clubs. ''Ze hebben mijn zaakwaarnemers opgebeld om te zeggen dat ze interesse hebben. Zij gaan er nu naar kijken of ze er misschien iets mee kunnen doen. Het is niet zo dat het nu al bijna rond is. Feyenoord is een mooie club, maar dat zien we allemaal wel. Het is nog lang niet zover. Ik ga ervan uit dat ik volgend seizoen nog steeds bij Heerenveen speel.''

Lees meer over
sc Heerenveen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties