'Advocaat wil versterking in de aanval en op het middenveld'

'Advocaat wil versterking in de aanval en op het middenveld'

Dick Advocaat is al druk bezig met volgend seizoen en heeft intern zijn wensen kenbaar gemaakt. De 72-jarige trainer heeft meerdere malen per week contact met technisch directeur Frank Arnesen over de invulling van de selectie.

Volgens Voetbal International heeft Advocaat een wensenlijstje bij Feyenoord ingeleverd en daar staan ten minste drie posities op die moeten worden ingevuld. De trainer hoopt dat Leroy Fer langer in De Kuip blijft en wil ook twee middenvelders toevoegen aan de selectie. Oguzhan Özyakup is een optie, maar het is niet duidelijk of dat financieel ook mogelijk is.

Verder wil Advocaat een aanvaller toevoegen. Luis Sinisterra is geblesseerd en lang niet inzetbaar. Het is de vraag hoe sterk hij gaat terugkomen. Sam Larsson is vertrokken naar Dalian FC. De trainer hoopt dan ook op versterking links voorin. Ook hoopt de trainer op het aanblijven van Steven Berghuis. ''Dan ziet de toekomst er dusdanig goed uit dat de trainer zich langer aan de club wil binden'', schrijft het weekblad.

[readmore=53802]

Lees meer over
De Kuip Steven Berghuis Luis Sinisterra Dick Advocaat Leroy Fer Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties