''Feyenoord hoopt dat Berghuis blijft''

vrijdag 10 april 2020 21:21 114.960 keer bekeken 123 reacties Pro Shots

Feyenoord hoopt dat Steven Berghuis ook volgend seizoen in het shirt van de Rotterdamse club te bewonderen is. De aanvaller is dit seizoen de smaakmaker van de club, iets dat ook in het buitenland opgevallen is. Hij werd al met meerdere clubs in verband gebracht.

"Ze hopen dat Berghuis blijft", zegt Martijn Krabbendam, Feyenoord-watcher van Voetbal International, bij Veronica Inside. "Hij heeft een clausule in zijn contract. PSV wilde vijftien miljoen bieden, maar daar kregen ze de kans niet voor omdat Feyenoord niet eens wilde praten."

"Hij heeft in zijn contract een bijna-Ajax salaris op laten nemen en een clausule dat Feyenoord niet moeilijk doet als er een marktconform bod komt. Feyenoord hoopt dat hij blijft. Dat zou ook een signaal naar de selectie zijn." 

Volgens de journalist is het uitgesloten dat Berghuis alsnog naar PSV vertrekt: "PSV had echt plannen met hem, maar hij wilde bij Feyenoord blijven. Dan ga je niet een jaar later wel. Dus als hij weggaat, dan gaat hij naar het buitenland", stelt Krabbendam.

Gerelateerd nieuws
123 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 71 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73917 leden - Op dit moment zijn 753 mensen actief, waarvan 230 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved