''Feyenoord hoopt dat Berghuis blijft''

''Feyenoord hoopt dat Berghuis blijft''

Feyenoord hoopt dat Steven Berghuis ook volgend seizoen in het shirt van de Rotterdamse club te bewonderen is. De aanvaller is dit seizoen de smaakmaker van de club, iets dat ook in het buitenland opgevallen is. Hij werd al met meerdere clubs in verband gebracht.

"Ze hopen dat Berghuis blijft", zegt Martijn Krabbendam, Feyenoord-watcher van Voetbal International, bij Veronica Inside. "Hij heeft een clausule in zijn contract. PSV wilde vijftien miljoen bieden, maar daar kregen ze de kans niet voor omdat Feyenoord niet eens wilde praten."

"Hij heeft in zijn contract een bijna-Ajax salaris op laten nemen en een clausule dat Feyenoord niet moeilijk doet als er een marktconform bod komt. Feyenoord hoopt dat hij blijft. Dat zou ook een signaal naar de selectie zijn."

Volgens de journalist is het uitgesloten dat Berghuis alsnog naar PSV vertrekt: "PSV had echt plannen met hem, maar hij wilde bij Feyenoord blijven. Dan ga je niet een jaar later wel. Dus als hij weggaat, dan gaat hij naar het buitenland", stelt Krabbendam.

[dumpitem=18896]

Lees meer over
PSV Steven Berghuis ajax
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties