Seizoen geschrapt voor vrijwel alle Feyenoord Academy-teams

woensdag 1 april 2020 22:43 20.830 keer bekeken 25 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

Er kan een streep door seizoen 2019-2020 voor het gros van de jeugdelftallen van Feyenoord. Alleen voor Feyenoord Onder 19 blijven de prestaties vooralsnog in de boeken staan.

Het schrappen van de jeugdcompetities is het gevolg van de maatregelen van het kabinet omtrent het coronavirus. Tot en met 28 april zijn alle sportevenementen door de overheid verboden. De KNVB heeft daarop besloten niet alleen de laatste handvol wedstrijden bij de jeugd te annuleren, maar ook de hele competitie te schrappen.

Gevolgen komend seizoen
Het is nog onduidelijk wat het annuleren van de jeugdcompetities voor gevolgen heeft voor de indeling voor het aankomende seizoen 2020-2021. Feyenoord hoopt daar zo snel mogelijk informatie over te krijgen van de KNVB.

Onder 19
Ook de gevolgen voor Feyenoord Onder 19 zijn nog niet bekend. De competitie is voor dat team van belang, omdat daarin kwalificatie voor Europees voetbal kan worden afgedwongen. De equipe van coach Dirk Kuyt staat op dit moment op de vijfde plaats.

Varkenoord blijft gesloten
In navolging van de verlengde maatregelen van de overheid blijft Varkenoord tot en met 28 april gesloten. Dat betekent dat het complex niet open is voor trainingen of andere activiteiten.

Gerelateerd nieuws
25 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 12 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73913 leden - Op dit moment zijn 990 mensen actief, waarvan 220 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved