'Feyenoord en Kökcü deze week opnieuw in gesprek'

'Feyenoord en Kökcü deze week opnieuw in gesprek'

Feyenoord gaat er alles aan doen om Orkun Kökcü langer aan zich te binden. De Rotterdammers willen zijn huidige contract openbreken en verlengen. Volgens Voetbal International gaan de club en speler deze week met elkaar in gesprek.

Arsenal en Sevilla zijn volgens het weekblad het meest concreet om de 19-jarige middenvelder van Feyenoord over te nemen. De twee clubs wachten dan ook gespannen af hoe de onderhandelingen verlopen. Kökcü heeft nog een contract tot 2023 in De Kuip. Dick Advocaat hoopt ook op een langer verblijf van het talent.

De trainer is onder de indruk van zijn spel. ''Maar dat heb ik wel vaker gezegd. Dat vind ik trouwens van meer spelers, hoor. Als ik Tyrell Malacia zie voetballen, kan ik daarvan genieten. Justin Bijlow staat prima te keepen. Intussen hebben we een vrij jonge ploeg op het veld staan en dat voor iemand die de naam heeft niet met jeugd te willen werken… Onzin natuurlijk. Ik kijk alleen naar kwaliteit.''

[readmore=53643]

Lees meer over
De Kuip Tyrell Malacia Justin Bijlow Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties