''Feyenoord vindt het lastig om hier te voetballen''

zaterdag 15 februari 2020 20:00 67.725 keer bekeken 218 reacties Pro Shots

Feyenoord treft morgen PEC Zwolle op kunstgras. De stadionclub wacht een lastige uitwedstrijd, want ook de tegenstander heeft nog geen duel verloren in 2020. Aanvoerder Bram van Polen is dan ook vol vertrouwen op een goed resultaat tegen de ploeg van Dick Advocaat.

"Het waren wel vaak wedstrijden die wij wonnen, of in ieder geval met een resultaat voor ons", vertelt Bram van Polen op de clubwebsite. "Ik heb wel een goed gevoel weer en denk dat het ook wel gaat leven, ook bij het publiek. Ik heb er zin en vertrouwen in."

"Ik heb het idee dat Feyenoord het ook wel lastig vindt om hier te voetballen, ik weet niet waarom dat is", vervolgt Van Polen. ''Het is niet dat Feyenoord iets extra's oproept, maar tegen een top-drie ploeg is er altijd net iets meer aandacht dus kunnen jongens zich net iets meer in de kijker spelen, ben je de underdog en gaat het publiek er net iets meer achter staan. Dat brengt altijd wel iets teweeg."

Gerelateerd nieuws
218 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 110 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74170 leden - Op dit moment zijn 475 mensen actief, waarvan 179 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved