Toornstra: ''De sfeer op de club was bedroefd''

Toornstra: ''De sfeer op de club was bedroefd''

Feyenoord heeft de halve finale van de TOTO KNVB Beker bereikt. De Rotterdammers versloegen sc Heerenveen met 0-1 dankzij een doelpunt van Leroy Fer. Na afloop van de gewonnen wedstrijd ging het vooral over Carlo de Leeuw. Jens Toornstra geeft aan dat het overlijden van De Leeuw iets heeft losgemaakt in de groep.

"De sfeer op de club was vanmorgen bedroefd,'' vertelt Toornstra in gesprek met VoetbalPrimeur.nl. ''Het was de hele dag heel rustig en stil, ook na de wedstrijd in de kleedkamer. Uiteraard zijn we blij dat we door zijn, maar het gevoel van het verlies overheerst wel. We wilden deze wedstrijd echt voor Carlo winnen. We hebben tot de laatste seconde gevochten voor elke meter. Het was goed om die spirit te zien."

Justin Bijlow was wederom belangrijk voor Feyenoord. "Hij keepte heel goed en had een paar cruciale reddingen. Op de juiste momenten pakte hij ook de rust, hij keepte heel volwassen. Hij heeft heel veel potentie. Als je ziet hoe hij de laatste wedstrijden keept, dan zie ik hem zeker in het Nederlands elftal terechtkomen."

Lees meer over
Jens Toornstra Justin Bijlow sc Heerenveen Leroy Fer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties