Toornstra: ''De sfeer op de club was bedroefd''

vrijdag 14 februari 2020 00:45 67.915 keer bekeken 12 reacties Pro Shots

Feyenoord heeft de halve finale van de TOTO KNVB Beker bereikt. De Rotterdammers versloegen sc Heerenveen met 0-1 dankzij een doelpunt van Leroy Fer. Na afloop van de gewonnen wedstrijd ging het vooral over Carlo de Leeuw. Jens Toornstra geeft aan dat het overlijden van De Leeuw iets heeft losgemaakt in de groep.

"De sfeer op de club was vanmorgen bedroefd,'' vertelt Toornstra in gesprek met VoetbalPrimeur.nl. ''Het was de hele dag heel rustig en stil, ook na de wedstrijd in de kleedkamer. Uiteraard zijn we blij dat we door zijn, maar het gevoel van het verlies overheerst wel. We wilden deze wedstrijd echt voor Carlo winnen. We hebben tot de laatste seconde gevochten voor elke meter. Het was goed om die spirit te zien."

Justin Bijlow was wederom belangrijk voor Feyenoord. "Hij keepte heel goed en had een paar cruciale reddingen. Op de juiste momenten pakte hij ook de rust, hij keepte heel volwassen. Hij heeft heel veel potentie. Als je ziet hoe hij de laatste wedstrijden keept, dan zie ik hem zeker in het Nederlands elftal terechtkomen."

Gerelateerd nieuws
12 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 5 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74404 leden - Op dit moment zijn 952 mensen actief, waarvan 251 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved