Bijlow: ''Pas na de wedstrijd kwam de emotie een beetje eruit''

Bijlow: ''Pas na de wedstrijd kwam de emotie een beetje eruit''

Op een avond waarop het voetbal eigenlijk een ondergeschikte rol speelde, was Justin Bijlow een van de uitblinkers aan Feyenoord-kant. Met een aantal fraaie reddingen hielp hij Feyenoord aan de overwinning, die vervolgens werd opgedragen aan Carlo de Leeuw.

"Het was een zware avond", vertelt Bijlow aan FOX Sports. "We gaan hem heel erg missen. Het was een man apart, leuke humor. We gaan hem gewoon missen." Toch moest Bijlow zich zoals iedereen ook op de wedstrijd concentreren. "Ik heb gewoon gedaan wat ik altijd doe. Eigenlijk pas na de wedstrijd kwam de emotie een beetje eruit. Daarvoor moest ik gewoon proberen zo goed mogelijk te focussen."

"Ik had zeker geen rustige avond", erkent Bijlow. "Ik ben gewoon blij dat we gewonnen hebben. De mooiste redding? Misschien die laatste kans van Ejuke. Ik moest heel lang wachten en ik heb geluk dat hij tegen m'n voet aan schiet."

Na enkele goede optredens gaan er al geluiden op om Bijlow aan de EK-selectie van het Nederlands elftal toe te voegen. Zelf moet hij lachen wanneer hij ernaar gevraagd wordt. "Ik heb het al eerder gezegd. Dit is pas de vierde wedstrijd. Ik moet zo doorgaan. Het EK is pas in de zomer. Bij Jong Oranje hebben we kwalificatie, daar mogen we ook ons best voor gaan doen. Als ik hoger mag, is dat mooi."

Lees meer over
Justin Bijlow Jan de Jong
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties