Kraay jr: ''Dat was de allergrootste ramp geweest, toch?''

Kraay jr: ''Dat was de allergrootste ramp geweest, toch?''

Dick Advocaat heeft tijdens zijn aanstelling Steven Berghuis direct aanvoerder gemaakt van Feyenoord en dat lijkt hem extra vertrouwen te geven. De aanvaller begint steeds meer in vorm te komen en ook tegen Heracles Almelo was hij belangrijk voor de Rotterdammers. Analist Ronald de Boer is dan ook lovend over zijn spel.

“Het was natuurlijk een hele zwakke eerste helft van Feyenoord, maar hij was aan de bal al goed,'' begint De Boer in gesprek met FOX Sports. ''Dan zie je toch hoe belangrijk hij is en dat hij de speler is waar het bijna allemaal vandaan moet komen. Ik weet niet of dat komt vanwege het kunstgras, maar ik heb het gevoel dat hij dat ook wel lekker vindt.'' Het EK komt door zijn goede spel ook steeds dichterbij. ''Je ziet iemand die Feyenoord op sleeptouw neemt en dan denk je: ‘Deze Berghuis willen we elke keer zien hè.’ Dan zit je ook dicht bij het Nederlands elftal.''

Hans Kraay jr sluit zich in het voetbalpraatprogramma aan bij de woorden van De Boer. Afgelopen zomer was er nog nadrukkelijke belangstelling voor de Feyenoorder. ''Het was toch de allergrootste ramp geweest voor Feyenoord als er in de winterstop een club was gekomen die gewoon vijftien of twintig miljoen euro voor hem had neergelegd? Wat hadden ze dan gedaan? Dan ga je wel weer kopen, maar dat was de allergrootste ramp geweest, toch?”

Lees meer over
Steven Berghuis Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties