Fer: ''We weten dat we nog beter kunnen voetballen''

vrijdag 24 januari 2020 14:55 38.525 keer bekeken 79 reacties Pro Shots

Feyenoord is onder Dick Advocaat aan een wederopstanding bezig. Waar het voor zijn aanstelling nog leek een dramatisch seizoen te worden, is nu enkele maanden later de tweede plaats weer in zicht. 

"We zijn in de competitie aan een goede reeks bezig", vertelt Leroy Fer in gesprek met RTV Rijnmond. "Dat moeten we vasthouden. We weten van onszelf dat we nog beter kunnen presteren en beter kunnen voetballen. De resultaten spreken wel voor zich. Dat moeten we zien vast te houden."

De eerstvolgende test is morgenavond tegen Heracles Almelo. "Dat is zeker een stugge tegenstander", zegt Fer daarover. "Het is een goede ploeg. Ze willen vaak voetballen. Ook hier in De Kuip wilden ze gewoon voetballen. Het is een lastige ploeg met veel individuele kwaliteiten."

Daarna wacht dinsdag het restant van de gestaakte bekerwedstrijd tegen Fortuna Sittard. "We speelden dinsdag geen goede wedstrijd. Misschien is het daarom ook beter dat 'ie gestaakt is", grapt Fer. "We krijgen in ieder geval een kans om het beter te doen, het laatste halfuurtje. Dat is voor volgende week, we moeten ons nu focussen op Heracles."

Gerelateerd nieuws
79 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 47 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75077 leden - Op dit moment zijn 273 mensen actief, waarvan 136 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved